magazin online lite

INCLUDE PâNă LA 50 de produsE șI ESTE UN îNCEPUT PRIELNIC ORICăREI AFACERI

2700 lei

+începand de la 300 lei întreținere / lună

VĂ DorinȚi sĂ ÎncepeȚi o afacere În mediul online?

Multe afaceri încep astăzi în mediul online, iar magazinele online reprezintă una din cele mai profitabile afaceri. Pentru începutul unui astfel de business am construit pachetul nostru magazin online lite. Este pachetul ideal pentru a vă lansa un magazin, cu potențial imens de creștere.

Cu pachetul nostru lite puteți avea un magazin online responsive, cu până la 50 de produse, un formular de contact, plată pe site, un blog și o galerie de imagini.

Toate site-urile noastre web sunt proiectate și construite de echipa noastră de designeri web profesioniști. Odată ce site-ul este lansat echipa noastră vă poate oferi serviciul de administrare a magazinului, astfel încât vă puteți transforma afacerea online într-un venit aproape pasiv.

Caracteristici

Ce vă oferim la achiziționarea pachetului magazin online lite

DESIGN RESPONSIVE

Designul responsive al unui site este acea abilitate a acestuia care îi permite să se plieze pe diferitele dimensiuni ale ecranelor de telefon, tableta, laptop sau desktop.

până la 50 Produse

Serviciul magazin online lite vă permite să aveți până la 50 produse în magazinul dumneavoastră cu care vă puteți promova și expune serviciile.

adrese de e-mail și domeniu incluse

Pachetul nostru magazin online lite vă oferă 5 adrese de e-mail personalizate cu numele site-ului dumneavoastră și de asemenea, 1 gb găzduire gratuită dar și domeniul site-ului pe durata unui an.

Blog

De asemenea acest pachet vă oferă posibilitatea de a vă crea o pagină de blog cu câte articole doriți, pentru a vă atrage mai multi clienți pe site dar și de a vă crea un forum pe website, despre un anumit subiect sau produs.

Plată pe site

Datorită pachetului nostru magazin online lite, clienții dumneavoastră pot realiza plata direct pe site, banii ajungând direct în contul dumneavoastră.

Poze produse 4 lei / produs

Unul dintre serviciile suplimentare este cel de fotografiere al produselor cu aparat profesional, prețul fiind de 4 lei / produs, iar dacă produsul depășește 3 poze, prețul este de 1.5 lei / poză. ​

administrare stoc

Dacă alegeți și serviciul de întreținere al magazinului, site-ul vă va calcula automat stocurile.

maxim 8 imagini / produs

Orice produs pe care îl expuneti pe website, poate să aibă maxim 8 imagini.

ADMINISTRARE LUNARă începănd de la 300 LEI/LUNă

Începând de la 300 lei / lună echipa Freevox vă oferă administrare completă a site-ului, modificând elementele site-ului ori de câte ori doriți.

formular de contact

Formularul de contact este foarte important în comunicarea cu clientul, deoarece aceasta este cea mai ușoară cale pentru transmiterea unui mesaj între dumneavoastră și vizitatorul site-ului.​​

PROCESUL REALIZĂRII SITE-ULUI WEB

Etapele realizării unui site web sunt prezentate mai jos

realizare site web Freevox
INFORMARE
realizare site web Freevox
DESIGN
realizare site web Freevox
DEZVOLTARE
realizare site web Freevox
OPTIMIZARE
realizare site web Freevox
CONSULTAM CLIENTUL
realizare site web Freevox

LANSAM SITE-UL

Sunteți interesat să achiziționați acest pachet?

așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră

TAG-URI

Realizare site web, site web, dezvoltare site web, web design, magazin online, servicii web, website, marketing digital, promovare, publicitate, social media, SEO, servicii SEO, optimizare, servicii de webdesign, carti de vizita, fluturasi, logo, design, www britain directory com, freevox

GOOGLE

Dacă doriți să căutați pagini sau elemente ale website-ului nostru mai ușor, introduceți informațile în casuța de mai jos.

Copyright © 2021 Freevox | Powered and designed by Freevox