magazin online mediu

INCLUDE PâNă LA 150 de produse șI ESTE UN îNCEPUT PRIELNIC ORICăREI AFACERI

5000 lei

+ începând de la 300 lei întreținere / lună

Dorinți să începeți o afacere în mediul online?

Fie că vreți să vă începeți o afacere sau aveți deja un magazin, și doriți să vă extindeți în mediul online, acesta este pachetul potrivit pentru orice antreprenor care își dorește să își ducă afacerea la urmatorul nivel.

Cu pachetul nostru mediu puteți avea un magazin online responsive, cu până la 150 produse, un formular de contact, plată pe site, un blog și o galerie de imagini.

Toate site-urile noastre web sunt proiectate și construite de echipa noastră de designeri web profesioniști. Odată ce site-ul este lansat echipa noastră vă poate oferi serviciul de administrare a magazinului, astfel încât vă puteți transforma afacerea online într-un venit aproape pasiv.

Caracteristici

Ce vĂ oferim la achiziționarea pachetului magazin online mediu

DESIGN RESPONSIVE

Designul responsive al unui site este acea abilitate a acestuia care îi permite să se plieze pe diferitele dimensiuni ale ecranelor de telefon, tableta, laptop sau desktop.

până la 150 Produse

Pachetul magazin online mediu vă permite să aveți până la 150 produse în magazinul dumneavoastră cu care vă puteți promova și expune serviciile.

adrese de e-mail Și domeniu incluse

Acest pachet vă oferă 10 adrese de e-mail personalizate cu numele site-ului dumneavoastră și de asemenea domeniul site-ului pe durata unui an.

Blog

De asemenea, acest pachet vă oferă posibilitatea de a vă crea o pagina de blog cu cate articole doriti, pentru a va atrage mai multi clienti pe site-ul dumneavoastrasau pentru a va crea un site numai dedicat blogului

Plată pe site

Datorită pachetului nostru magazin online mediu, clienții dumneavoastră pot realiza plata direct pe site, banii ajungând direct în contul dumneavoastră.

Poze produse 4 lei/produs

Unul dintre serviciile suplimentare este cel de fotografiere al produselor cu aparat profesional, prețul fiind de 4 lei / produs, iar dacă produsul depășește 3 poze, prețul este de 1.5 lei / poză.

administrare stoc

Dacă alegeți și serviciul de întreținere al magazinului, site-ul vă va calcula automat stocul pe care dumneavoastră ni-l comunicați de fiecare data când primiti marfă noua.

maxim 10 imagini / produs

Orice produs pe care îl expuneți pe site, poate să aiba maxim 10 imagini unice.

ADMINISTRARE LUNARă începand de la 250 LEI/LUNă

Pentru numai 250 lei/lună, echipa Freevox vă oferă serviciul de întreținere al website-ului în care noi ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă stocuri, elemente modificate dar și marketing digital și SEO.

formular de contact

Formularul de contact este foarte important în comunicarea cu clientul, deoarece aceasta este cea mai ușoară cale pentru transmiterea unui mesaj între dumneavoastră și vizitatorul site-ului.​​

PROCESUL REALIZĂRII SITE-ULUI WEB

Etapele realizării unui site web sunt prezentate mai jos

realizare site web Freevox
INFORMARE
realizare site web Freevox
DESIGN
realizare site web Freevox
DEZVOLTARE
realizare site web Freevox
OPTIMIZARE
realizare site web Freevox
CONSULTAM CLIENTUL
realizare site web Freevox

LANSAM SITE-UL

Sunteți interesat să achiziționați acest pachet?

așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră

TAG-URI

Realizare site web, site web, dezvoltare site web, web design, magazin online, servicii web, website, marketing digital, promovare, publicitate, social media, SEO, servicii SEO, optimizare, servicii de webdesign, carti de vizita, fluturasi, logo, design, www britain directory com, freevox

GOOGLE

Dacă doriți să căutați pagini sau elemente ale website-ului nostru mai ușor, introduceți informațile în casuța de mai jos.

Copyright © 2021 Freevox | Powered and designed by Freevox