magazin online pro

INCLUDE produse nelimitate pentru cine dorește să își ducă afacerea la un alt nivel

10000 lei

+ 300 lei intreținere / lună

Pentru cine dorește să își ducă afacerea la umratorul nivel!

Vrei o afacere cu adevărat modernă? Ai deja un magazin și dorești să te extinzi? Acesta este pachetul potrivit pentru tine. Pachetul pro include tot ce are echipa Freevox mai bun de oferit. Acest pachet este cu adevărat pasul către o afacere de succes într-o eră a internetului.

Cu pachetul nostru pro puteți avea un magazin online responsive, cu produse nelimitate, un formular de contact, plată pe site, un blog, o galerie de imagini, și un panou pentru adăugarea produselor.

Toate site-urile noastre web sunt proiectate și construite de echipa noastră de designeri web profesioniști. Odată ce site-ul este lansat echipa noastră vă poate oferi serviciul de administrare a magazinului, astfel încât vă puteți transforma afacerea online într-un venit aproape pasiv.

Caracteristici

Ce vă oferim la achiziționarea pachetului magazin online pro

DESIGN RESPONSIVE

Designul responsive al unui site este acea abilitate a acestuia care îi permite să se plieze pe diferitele dimensiuni ale ecranelor de telefon, tableta, laptop sau desktop.

produse nelimitate

Pachetul magazin online pro vă permite să aveți produse nelimitate în magazinul dumneavoastră cu care vă puteți promova și expune serviciile.

adrese de e-mail și domeniu incluse

Acest pachet vă oferă un număr nelimitat de adrese de e-mail personalizate cu numele site-ului dumneavoastră dar și domeniul site-ului  pentru un an.

Blog

De asemenea acest pachet vă oferă posibilitatea de a vă crea o pagină de blog cu câte articole doriți, pentru a vă atrage mai multi clienți pe site dar și de a vă crea un forum pe website, despre un anumit subiect sau produs.

Plată pe site

Datorită pachetului nostru magazin online pro, clienții dumneavoastră pot realiza plata direct pe site, banii ajungând direct în contul dumneavoastră.

FOTOGRAFIEREA PRODUSELOR

Unul dintre serviciile suplimentare este cel de fotografiere al produselor cu aparat profesional, acesta fiind inclus în prețul pachetului pro.

administrare stoc

Dacă alegeți și serviciul de întreținere al magazinului, site-ul vă va calcula automat stocul pe care dumneavoastră ni-l comunicați de fiecare data când primiti marfă noua.

imagini nelimitate / produs

Orice produs pe care îl expuneți pe website, poate avea un număr nelimitat de imagini unice  ale acestuia.

ADMINISTRARE LUNARĂ Începand de la 300 LEI / LUNĂ

Pentru numai 300 lei/lună, echipa Freevox vă oferă serviciul de întreținere al website-ului în care noi ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă stocuri, elemente modificate dar și marketing digital și SEO.

formular de contact

Formularul de contact este foarte important în comunicarea cu clientul, deoarece aceasta este cea mai ușoară cale pentru transmiterea unui mesaj între dumneavoastră și vizitatorul site-ului.​​​

PROCESUL REALIZĂRII SITE-ULUI WEB

Etapele realizării unui site web sunt prezentate mai jos

realizare site web Freevox
INFORMARE
realizare site web Freevox
DESIGN
realizare site web Freevox
DEZVOLTARE
realizare site web Freevox
OPTIMIZARE
realizare site web Freevox
CONSULTAM CLIENTUL
realizare site web Freevox

LANSAM SITE-UL

Sunteți interesat să achiziționați acest pachet?

așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră

TAG-URI

Realizare site web, site web, dezvoltare site web, web design, magazin online, servicii web, website, marketing digital, promovare, publicitate, social media, SEO, servicii SEO, optimizare, servicii de webdesign, carti de vizita, fluturasi, logo, design, www britain directory com, freevox

GOOGLE

Dacă doriți să căutați pagini sau elemente ale website-ului nostru mai ușor, introduceți informațile în casuța de mai jos.

Copyright © 2021 Freevox | Powered and designed by Freevox