PROCESUL NOSTRU

ETAPELE DEZVOLTĂRII UNUI SITE WEB REAIZAT DE ECHIPA FREEVOX WEBDESIGN

CUM NE PLACE SĂ LUCRĂM?

Avem un proces complex pentru creare site-urilor web de cea mai înaltă calitate la un preț accesibil. Este foarte important să întelegeți acest proces înainte de a începe sa colaborăm pentru a vă simții mai confortabil. Vă rugam să aruncați o privire mai jos, iar dacă doriți să discutați mai în detaliu procesul nostru, tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu unul dintre membrii echipei noastre care va fi încântat să vă ghideze și să vă ajute.

INFORMARE

Primul pas in creare unui website este informarea. Este foarte important să ne informăm cu privință la ce oferă concurența pentru a putea oferi mai mult.

Informarea este de asemenea importantă pentru a obține cel mai bun rezultat al website-ului, deoarece ne informăm și de la posibili cienți ai afacerii dumneavoastră pentru a știi ce își doresc și pentru a le atinge așteptările.

DESIGN

Odată informați cu privire la ce doriți și la așteptările clientilor dumneavoastră, începem designul prin alegerea unei scheme de culori și a unor fonturi potrivite tipului dumneavoastră de afacere.

După ce am alest fonturile și paleta de culori începem să creăm designul fiecărei pagini pentru mai multe dispozitive precum desktop, laptop, tabletă și telefon.

DEZVOLTARE

După ce am creat designul site-ului dumneavoastră, începem dezvoltarea website-ului în limbaje de programare precum HTML, CSS, JavaScript și PHP. După finalizarea dezvoltării website-ului vă creăm un tablou de bord în PHP și mysql de unde vă puteți administra website-ul sinuri în cazul în care nu doriți să vi-l administrăm noi.

De asemenea putem să vă creăm website-ul într-un sistem de administrare al continuțului (CMS), precum WordPress, Magento sau alte CMS-uri.

OPTIMIZARE

Odată dezvoltat website-ul dumneavoastră fie în cod fie într-un CMS, ne ocupăm de optimizarea site-ului din punct de vedere al vitezei și din punct de vedere al criterilor SEO.

Procesul de optimizare include: micșorarea imaginilor, eliminarea codului JavaScript și CSS inutil, adăugarea unui termen de expirare al fișierelor website-ului și alte procese ce ajută la reducerea vitezei de încărcare a site-ului. După finalizarea acestui proces, ne ocupăm de optimizarea SEO a site-ului atât din punct de vedere al criterilor on-page cât și din punct de vedere al celor off-page.

CONSULTĂM CLIENTUL

Când website-ul este complet, asteptăm un feedback de la client în care să ne spună ce modificări să aducem website-ului. Realizăm modificările cerute de client, urmând apoi să îi mai cerem o ultima părere despre site.

De asemenea înainte de a lansa website-ul ne consultăm cu alți oameni specializați în webdesign pentru a ne asigura că site-ul este în cea mai bună formă pe care o poate avea.

LANSĂM SITE-UL

În final verificăm cu atenție toate imaginile și textele pentru a fi unice pe google și pentru a nu fi penlizați din cauza copyrightului. De asemenea implementăm politica GDPR în website pentru a fi în completă legalitate cu protecția și prelucrarea datelor.

La sfârșit indexăm site-ul pentru google și alte motoare de căutare, urmând apoi să creăm pagini de social media și să găsim alte metode de a promova site-ul, pentru a fi găsit cât mai ușor de către client.

sunteți interesat de unul dintre pachetele noastre de webdesign?

așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră

TAG-URI

Realizare site web, site web, dezvoltare site web, web design, magazin online, servicii web, website, marketing digital, promovare, publicitate, social media, SEO, servicii SEO, optimizare, servicii de webdesign, carti de vizita, fluturasi, logo, design, www britain directory com, freevox

GOOGLE

Dacă doriți să căutați pagini sau elemente ale website-ului nostru mai ușor, introduceți informațile în casuța de mai jos.

Copyright © 2021 Freevox | Powered and designed by Freevox