SERVICII

ECHIPA FREEVOX VĂ POATE OFERI O GAMĂ VARIATĂ DE SERVICII DE CEA MAI BUNA CALITATE

CE VĂ PUTEM OFERI?

Echipa noastră este formată din specialiști în domeniul web designului, al promovării și al marketingului online. Vă putem oferi o gamă largă de servicii web, de la realizarea unui site la implementarea unor programe de tip CRM, la dezvoltarea unei campanii complexe de marketing digital.

Datorită cunoștințelor noastre vă putem transforma mica afacere într-un brand atât cu o identitate vizuală cât și cu una auditivă remarcabilă. Dacă alegeți unul dintre pachetele noastre complete, afacerea dumneavoastră se va transforma dintr-un mic business într-un nume pe care oamenii îl țin minte și pe care aceștia îl vor folosi de fiecare dată cănd au nevoie.

DESIGN

V-ați gândit vreodată ce vă atrage la un website sau ce vă determină să petreceți mai mult timp pe acesta?

Cel mai important aspect al unui site web este fără îndoială designul. Un website transmite anumite sentimente vizitatorilor în funcție de design-ul acestuia. Un site elegant și profesionist are o schema de culori bine aleasa, o așezare potrivită a elementelor în pagină dar și o serie de fonturi profesionale.

DEZVOLTARE SITE WEB

Odată ce designul site-ului este conceput și aveți o viziune în ansamblu a ceea ce urmează să fie website-ul dumneavoastră, începem să vă dezvoltăm platforma în cod HTML, CSS, JavaScript si PHP sau într-un CMS potrivit tipului dumneavoastră.

Important pentru noi în crearea unui website este viteza și capacitatea acestuia de a se redimensiona pe orice dispozitiv.

MODIFICARE WEBSITE

Ați vizitat vreodată un website vechi care mergea greu sau care nici nu avea o variantă pentru mobil? Cum vi s-a părut experiența pe acesta? În cât timp ați ieșit de pe el?

Webdesignul este un domeniu care evoluează constant, website-urile vechi neputând ține pasul cu cele noi. Pentru a nu vă îndepărta vizitatorii website-ului de afacerea dumneavoastră, ar fi recomandat să vă îmbunătățiți website-ul pentru a vă detașa de concurență.

MENȚINERE SITE WEB

În cazul în care aveți deja un website și nu aveți timpul necesar pentru a îl administra, echipa Freevox vă oferă serviciul de administrare și menținere al website-urilor la cele mai accesibile prețuri oferindu-vă cel mai bun raport calitate preț de pe piață.

Serviciul de menținere al unui website include orice schimbare a website-ului de la text la imagini la pagini.

OPTIMIZAREA VITEZEI WEBSITE-ULUI

Dacă aveți deja un website cu un design corespunzător așteptărilor dumneavoastră și ale clienților dumneavoastră dar nu este optim din punct de vedere al vitezei, echipa Freevox vă oferă serviciul de optimizare din punct de vedere al vitezei.

Acest serviciu include optimizarea imaginilor și a clipurilor de pe website, eliminarea codului HTML, CSS, JavaScript ce nu este necesar, comprimarea tuturor fișierelor HTML, CSS, JavaScript într-un singur fișier dar și rescrierea acestora pe un singur rând, pentru reducerea vitezei de încarcare a site-ului.

OPTIMIZARE SEO

SEO, Search Engine Optimization, este cel mai important factor când vine vorba de promovarea afacerii sau al produsului dumneavoastră în mediul online. Pe scurt, cu cât o firmă are un SEO mai bun, cu atât website-ul va fi mai bine cotat de către google și va fi mai ușor de găsit pe acesta.

Atunci când cineva caută un produs sau un domeniu pe google acesta alege în proportie de 90% produsul din primele 4 afișări ale site-urilor. Primul rezultat este ales de 40% din utilizatori, al doilea de 25%, al treilea de 15% iar al patrulea de 10%. Următoarele 6 rezultate constituie restul 10% din utilizatori.

MARKETING DIGITAL

Serviciul de marketing digital include crearea și administrarea conturilor dumneavoastră pe diferite platforme unde a-ți putea să vă vindeți servicile sau produsele.

Serviciul de marketing digital include și marketingul afiliat, caracterizat printr-o strategie de vânzări în care dumneavoastră veți distribui link-uri către produse vândute de cineva, iar tot dumneavoastră sau veți primi un comision atunci când se generează o vânzare.

PROMOVARE

Prin termenul de promovare ne referim la promovarea plătită google-ului sau altor platforme datorită cărora clientul vă găsește afacerea mai ușor și mai rapid

De asemenea prin termenul de promovare ne referim la promovare web pe rețele de socializare sau pe site-uri unde vă puteți vinde / presta servicile. Echipa Freevox administrează peste 30 de pagini de facebook, instagram, quora și olx.

GĂZDUIRE

Găzduirea web este de asemenea un aspect important al unui website deoarece este important ca website-ul dumneavoastră să fie găzduit pe un server rapid pentru a nu întâmpina probleme când site-ul este accesat de multi oameni în același timp.

De aceea dacă vă decideți ca echipa Freevox să vă întrețină website-ul serviciul de găzduire este gratuit. Serverele administrate de echipa Freevox sunt foarte rapide ajutându-vă website-ul să se miște mai repede.

CARȚI DE VIZITĂ / AFIȘE / FLAYERE

Un alt tip de promovare este acela prin flayere și afișe. Echipa noastră vă poate oferi atât servicii de concepere a flayerelor / afișelor / cărților de vizită cât și servicii de imprimare ale acestora pe diferite materiale.

Dacă alegeți unul dintre pachetele noastre de întreținere al website-ului mediu sau pro servicile de creare ale cărtilor de vizită / pliantelor și afișelor vor fi incluse in preț.

așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră

TAG-URI

Realizare site web, site web, dezvoltare site web, web design, magazin online, servicii web, website, marketing digital, promovare, publicitate, social media, SEO, servicii SEO, optimizare, servicii de webdesign, carti de vizita, fluturasi, logo, design, www britain directory com, freevox

GOOGLE

Dacă doriți să căutați pagini sau elemente ale website-ului nostru mai ușor, introduceți informațile în casuța de mai jos.

Copyright © 2021 Freevox | Powered and designed by Freevox