web design GRATUIT

PAGINI NELIMITATE, PROFESIONALE șI RESPONSIVE, UN SITE EXCELENT PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ

GRATUIT

+ întreținere lunară de 500 lei / luna, timp de un an

o colaborare serioasĂ, pe termen lung

Pentru o colaborare serioasă și de lunga durată, echipa Freevox vă oferă pachetul webdesign gratuit, care include servicii de cea mai bună calitate atât în dezvoltarea site-ului cât și în administrarea sa. Designul site-ului nu are limite din punct de vedere al paginilor și al conținutului. Pentru a obține un website gratuit, trebuie să vă administrăm website-ul timp de 12 luni.

Acest pachet include și servicii de optimizare SEO dar și de marketing digital. Ne vom ocupa noi de rețelele social media ale afacerii dumneavoastră, pentru a avea cât mai multe vizite lunare atât pe acestea cât și pe site.

Caracteristici

Ce vă oferim la achiziȚionarea pachetului web design gratuit

DESIGN RESPONSIVE

Designul responsive al unui site este acea abilitate a acestuia care îi permite să se plieze pe diferitele dimensiuni ale ecranelor de telefon, tableta, laptop sau desktop.

pAGINI NELIMITATE

Acest pachet vă permite să aveți un număr nelimitat de pagini în site-ul dumneavoastră cu care vă puteți promova și expune serviciile.

adrese de e-mail și domeniu incluse

Serviciul nostru de web design gratuit vă oferă adrese de e-mail personalizate cu numele site-ului dumneavoastră. De asemenea vă oferă și 1 GB de găzduire gratuită cât și domeniul site-ului pe durata unui an.

Blog

De asemenea, acest pachet vă ofera posibilitatea de a vă crea o pagină de blog cu câte articole doriți, pentru a vă atrage mai mulți clienți pe site-ul dumneavoastră sau pentru a vă crea un site dedicat blogului.

MODIFICĂRI NELIMITATE

Pachetul web design gratuit include modificări nelimitate ale website-ului. Modificările pot fi imagini, texte etc.

MARKETING DIGITAL

Vă asigurăm atât crearea cât și administrarea paginilor de Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Olx etc. și include 3 postări săptămânale.

ADMINISTRARE LUNARă

Pachetul web design gratuit se poate achiziționa numai dacă clientul achiziționează și un pachet de întreținere lunară de 500 lei/luna, pe durata unui an.

formular de contact

Formularul de contact este foarte important în comunicarea cu clientul, deoarece aceasta este cea mai ușoară cale pentru transmiterea unui mesaj între dumneavoastră și vizitatorul site-ului.

optimizare seo medie

De asemenea, acest pachet include optimizar SEO medie, care constă într-o revizie zilnică, pentru a duce website-ul mai sus în căutarile google, cât și în optimizarea site-ului din punct de vedere al vitezei.

designul si printarea cărtilor de vizita

Acest pachet include atât designul unor cărți de vizita cât și printarea acestora în 100 de exemplare în fiecare lună.

PROCESUL REALIZĂRII SITE-ULUI WEB

Etapele realizării unui site web sunt prezentate mai jos

realizare site web Freevox
INFORMARE
realizare site web Freevox
DESIGN
realizare site web Freevox
DEZVOLTARE
realizare site web Freevox
OPTIMIZARE
realizare site web Freevox
CONSULTAM CLIENTUL
realizare site web Freevox

LANSAM SITE-UL

Sunteți interesat să achiziționați acest pachet?

așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră

TAG-URI

Realizare site web, site web, dezvoltare site web, web design, magazin online, servicii web, website, marketing digital, promovare, publicitate, social media, SEO, servicii SEO, optimizare, servicii de webdesign, carti de vizita, fluturasi, logo, design, www britain directory com, freevox

GOOGLE

Dacă doriți să căutați pagini sau elemente ale website-ului nostru mai ușor, introduceți informațile în casuța de mai jos.

Copyright © 2021 Freevox | Powered and designed by Freevox