lite web design

INCLUDE PâNă LA 5 PAGINI RESPONSIVE șI ESTE UN îNCEPUT PRIELNIC ORICAREI AFACERI

2000 lei

+ 150 anual pentru domeniul site-ului și hosting

AVEțI un business mic?

Unele companii doresc un site web conceput profesional, dar în același timp, necesită doar un număr mic de pagini. Acesta este motivul pentru care vă oferim pachetul nostru web design lite. Cu acest pachet poți avea un site web responsiv, proiectat profesional, cu până la 5 pagini.

Toate site-urile noastre web sunt proiectate și construite de echipa noastră de designeri web profesioniști. Odată ce site-ul este lansat echipa noastră vă poate oferi serviciul de întreținere al website-ului, astfel încât vă putem actualiza site-ul ori de câte ori doriți.

curatenie-luna

professional-studio

Caracteristici

Ce vă oferim la achiziționarea pachetului web design lite

DESIGN RESPONSIVE

Designul responsive al unui site este acea abilitate a acestuia care îi permite să se plieze pe diferitele dimensiuni ale ecranelor de telefon, tableta, laptop sau desktop.​

până la 5 pagini

Acest pachet permite să aveți până la 5 pagini în site-ul dumneavoastră pe care vă puteți promova și expune serviciile.

3 adrese de e-mail personalizate

Pachetul nostru web design lite vă oferă posibilitatea de a vă crea și administra 3 adrese de email personalizate cu numele site-ului. De exemplu office@exemplu.ro.

ADMINISTRARE LUNARA PENTRU 100 LEI/ LUNA

Pentru suma de 100 lei/luna echipa Freevox vă oferă administrare completă a site-ului, modificând elementele site-ului de 4 ori/lună.

Domeniu si gazduire gratuit

Domeniul și găzduirea website-ului nu sunt de incluse în pachetul web design lite, astfel încât le puteți achiziționa de la noi cu 150 lei.

formular de contact

Formularul de contact este foarte important în comunicarea cu clientul, deoarece aceasta este cea mai ușoară cale pentru transmiterea unui mesaj între dumneavoastră și vizitatorul site-ului.

PROCESUL REALIZĂRII SITE-ULUI WEB

Etapele realizării unui site web sunt prezentate mai jos

realizare site web Freevox
INFORMARE
realizare site web Freevox
DESIGN
realizare site web Freevox
DEZVOLTARE
realizare site web Freevox
OPTIMIZARE
realizare site web Freevox
CONSULTAM CLIENTUL
realizare site web Freevox

LANSAM SITE-UL

Sunteți interesat să achiziționați acest pachet?

așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră

TAG-URI

Realizare site web, site web, dezvoltare site web, web design, magazin online, servicii web, website, marketing digital, promovare, publicitate, social media, SEO, servicii SEO, optimizare, servicii de webdesign, carti de vizita, fluturasi, logo, design, www britain directory com, freevox

GOOGLE

Dacă doriți să căutați pagini sau elemente ale website-ului nostru mai ușor, introduceți informațile în casuța de mai jos.

Copyright © 2021 Freevox | Powered and designed by Freevox